Esittely

Meiltä Unelmasta löydät kolme erittäin innostunutta, ammattitaitoista ja osaavaa kosmetologia. Meille kaikille on erityisen tärkeää, että sinä voit tulla hoitoihin rennosti, omana itsenäsi. Me täällä olemme sinua varten.

Meidän tiimiin kuuluu Kauneushoitola Unelman yrittäjä, SKY Cidesco- kosmetologi Satu Sandström. Satu on valmistunut vuonna 2007 kosmetologin ammattiin. Kauneushoitola Unelman Satu perusti vuonna 2016. Sadun ammatillisiin vahvuuksiin ja lempilapsiin kuuluu ihonhoito, laitehoidot ja meikkaukset. Satu haluaa kohdata asiakkaansa aidosti, avoimesti sekä asiakastaan kuunnellen.

Krete Järve liittyi osaksi Unelman tiimiä keväällä 2021. Krete on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2018 ja on tehnyt alansa töitä jo opiskeluaikana. Krete on tuonut mukanaan ammatillista osaamista ripsienpidennysten sekä rakennekynsien saralla.  Hänen käsistään luonnistuu niin megavolyymit kuin myös luonnollisemmatkin räpsyt. Jalkahoidot kuuluvat myös Kreten suosikkeihin. Krete on meidän porukan luonnon lapsi:).

Uusimpana vahvistuksena Unelmaan olemme saaneet Päivin. Päivi Hausalo on valmistunut ammattiin 2010. Hän on tehnyt alansa töitä myös jo opiskeluaikana. Kysyttäessä Päiviltä, että mikä on hänen suokkarijuttu tässä ammatissa, saan vastaukseksi; ”Tää on vaikee kun tykkää tehdä kaikkea..(paitsi rakennekynsiä).”  Suosikkilistalla kuitenkin tällä hetkellä kasvohoidot, lash- & brow liftit. Päivi on helposti lähestyttävä, erittäin ammattitaitoinen ja rauhallinen.

Me tarjoamme asiakkaillemme vain parasta suurella sydämellä sekä ammattitaidolla.

Unelmassa unohdat arjen kiireet sekä saat aikaa itsesi hemmoitteluun.

 sky_logo_unelma      cidesco_logo_unelma