Matkapuhelin

+358 449745585

Sähköpostiosoite

info@kauneushoitolaunelma.fi

Avoinna

Sopimuksen mukaan

Lumet alkavat väistyä, mennään kohti monen lempi vuodenaikaa kevättä. Kevät alkaa jo tuoksua ja kesä odottelee nurkan takana. On aika hemmotella talven jäljiltä kuivaa ihoa.

Unelman tutut kasvot Fanni ja Päivi ovat siirtyneet kohti omia haaveita ja tilalle on tullut innokkaita ja motivoituneita kosmetologeja. Tiimiimme olemme saaneet Jessikan ja Saritan.

Jessikan palveluihin kuuluvat rakennekynnet, geelilakkaukset, sokeroinnit, ripsien ja kulmien laminoinnit, manikyyrit, kasvohoidot ja ripsien ja kulmien kestovärjäykset.

Saritan palveluihin kuuluvat klassiset ripsienpidennykset (volyymiripset tulevat pian, kasvohoidot, jalkahoidot, kulmien laminoinnit, sokeroinnit, manikyyrit, ripsien ja kulmien kestovärjäykset.

Tällä hetkellä meillä on kampanjassa Jessikan tekemät uudet rakennekynnet -30% ja huolto -20%. Hinta koskee uusia varauksia ja on voimassa huhtikuun loppuun asti.

Huhtikuun puolessa välissä saamme myös kolmannen vuoden opiskelijan Olivian porukkaan. Vartalohoidot kuuluvat olennaisena osana hänen harjoitteluaan ja kannattaakin ajoissa varata aikaa esimerkiksi hemmottelevaan kokovartalohierontaan. Tai jos tuntuu siltä, että haluat tutustua meidän RF- vartalohoitoon, niin nyt siihen on hyvä mahdollisuus tutustua hieman huokeammalla hinnalla. RF toimii hyvin esimerkiksi vatsan, reisien ja käsivarsien kiinteyttäjänä.

Ihanaa kevään jatkoa. Muista seurata meitä Instagramissa @kauneushoitolaunelma

Suositellut julkaisut