Matkapuhelin

+358 449745585

Sähköpostiosoite

info@kauneushoitolaunelma.fi

Avoinna

Sopimuksen mukaan

Caretech timanttihionta (sis. mekaaninen ip) n. 75 min 83€ 

Caretech hoitava ultraääni sekä neulaton mesoterapia led- valohoidolla n. 75min 104€

Caretech timanttihionta & Ultraäänihoito  led- valohoidolla 75min 104€

Caretech timanttihionta, hoitava ultraääni sekä mesoterapia led- valohoidolla 90min 139€

Nuoriso ihonpuhdistus n. 60 min 65€
(sis. alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, naamio, hoitovoide)

Sinun Kasvohoitosi 90 min alkaen 89€
Suunnitellaan hoitokokonaisuus ihon tarpeiden mukaisesti ja asiakaslähtöisesti. Hoidon lopullinen hinta määräytyy tehdyn hoidon perusteella.

  • lisäpalveluna BTB13 kemiallinen kuorinta kasvoille
  • lisäpalveluna RF silmänympäryshoito
  • lisäpalveluna silmänympäryshoito
  • lisäpalveluna ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Hoitavasta ultraäänestä on myös saatavana sarjahoito, jonka voi varata ajanvarauksesta kautta timmasta. Kysy lisää henkilökunnalta.

Caretech- laitehoidot

Caretech timanttihionta

Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta, puhtaammalta. Caretech timanttihionta kuorii ja puhdistaa, siloittaa, kirkastaa, uudistaa sekä kiinteyttää ihoasi. Hionta poistaa iholta epäpuhtauksia, korjaa pigmenttivirheitä, arpeumia sekä hoitaa aknea. Säännöllisesti tehtynä, hoito saa ihosi tuntumaan nuoremmalta. Iho pysyy pehmeämpänä ja kirkkaampana. Hoito on allergiavapaa, eikä hoidon jälkeen tarvitse toipumisaikaa.

Caretech- Meso

Neulaton mesoterapia. Kivuton ja tehokas hoitomuoto. Nobelilla palkittu hoitomuoto on turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto neulalliselle mesoterapialle. Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio sekä elektro-osmosis menetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Sähköiset pulssiaallot avaavat hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi. Caretech- Meso on ihanteellinen hoitomuoto kasvoille sekä vartalolle. Antaa erinomaiset tulokset ilman kipua, mustelmia, turvotusta sekä ilman infektioriskiä. Neulattomaan mesoterapiahoitoon kuuluu ultraäänitoiminto LED- väriterapialla. Hoito supistaa ihohuokosia, poistaa turvotusta kasvoilta sekä silmien ympäriltä sekä tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Hoidolla on kohottava ja kiinteyttävä vaikutus. Laitehoidot räätälöidään aina yksillöllisesti asiakkaan ihon tarpeiden mukaan.