Matkapuhelin

+358 449745585

Sähköpostiosoite

info@kauneushoitolaunelma.fi

Avoinna

Sopimuksen mukaan

Meiltä Unelmasta löydät kolme erittäin innostunutta, ammattitaitoista ja osaavaa kosmetologia. Meille kaikille on erityisen tärkeää, että sinä voit tulla hoitoihin rennosti, omana itsenäsi. Me täällä olemme sinua varten.

Meidän tiimiin kuuluu Kauneushoitola Unelman yrittäjä, SKY Cidesco- Erikoiskosmetologi Satu Sandström. Satu on valmistunut vuonna 2007 kosmetologin ammattiin, jolloin hän suoritti myös kansainvälisen cidesco- tutkinnon. Erikoiskosmetologin tutkinnosta valmistuminen keväällä 2022.  Kauneushoitola Unelman Satu perusti vuonna 2016. Sadun ammatillisiin vahvuuksiin ja lempilapsiin kuuluu ihonhoito, laitehoidot ja meikkaukset. Satu haluaa kohdata asiakkaansa aidosti, avoimesti sekä asiakastaan kuunnellen.

Uusin tiimimme jäsen on Jessika Lehtiranta. Hän aloitti työt Unelmassa 1.3.2023. Jessika on koulutettu kosmetologi. Kosmetologin ammattiin Jessika valmistui keväällä 2019. Kosmetologi ammatin lisäksi Jessika opiskelee tällä hetkellä parturi-kampaajaksi Jessikan vahvuuksiin kuuluvat ehdottomasti kynnet. Kynsien geelilakkaukset ja niiden koristelut. Tällä hetkellä pystyt varaamaan aikoja Jessikalle kynsien lisäksi; sokerointeihin, lash lift sekä kulmien laminointiin ja ripsien ja kulmien kestovärjäykseen. Jessika on iloinen, halukas kehittymään alalla ja häneltä löytyy luovuutta.

Me tarjoamme asiakkaillemme vain parasta suurella sydämellä sekä ammattitaidolla. Unelmassa unohdat arjen kiireet sekä saat aikaa itsesi hemmotteluun.

 sky_logo_unelma      cidesco_logo_unelma