Esittely

Meiltä Unelmasta löydät neljä erittäin innostunutta, ammattitaitoista ja osaavaa kosmetologia. Meille kaikille on erityisen tärkeää, että sinä voit tulla hoitoihin rennosti, omana itsenäsi. Me täällä olemme sinua varten.

Meidän tiimiin kuuluu Kauneushoitola Unelman yrittäjä, SKY Cidesco- Erikoiskosmetologi Satu Sandström. Satu on valmistunut vuonna 2007 kosmetologin ammattiin, jolloin hän suoritti myös kansainvälisen cidesco- tutkinnon. Erikoiskosmetologin tutkinnosta valmistuminen keväällä 2022.  Kauneushoitola Unelman Satu perusti vuonna 2016. Sadun ammatillisiin vahvuuksiin ja lempilapsiin kuuluu ihonhoito, laitehoidot ja meikkaukset. Satu haluaa kohdata asiakkaansa aidosti, avoimesti sekä asiakastaan kuunnellen.

Krete Järve liittyi osaksi Unelman tiimiä keväällä 2021. Krete on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2018 ja on tehnyt alansa töitä jo opiskeluaikana. Krete on tuonut mukanaan ammatillista osaamista ripsienpidennysten sekä rakennekynsien saralla.  Hänen käsistään luonnistuu niin megavolyymit kuin myös luonnollisemmatkin räpsyt. Jalkahoidot kuuluvat myös Kreten suosikkeihin. Krete on meidän porukan luonnon lapsi:).

Päivi Hausalo on valmistunut ammattiin 2010. Hän on tehnyt alansa töitä myös jo opiskeluaikana. Kysyttäessä Päiviltä, että mikä on hänen suokkarijuttu tässä ammatissa, saan vastaukseksi; ”Tää on vaikee kun tykkää tehdä kaikkea..(paitsi rakennekynsiä).”  Suosikkilistalla kuitenkin tällä hetkellä kasvohoidot, lash- & brow liftit. Päivi on helposti lähestyttävä, erittäin ammattitaitoinen ja rauhallinen.

Uusin tiimin jäsen on Fanni Nevalainen. Hän aloitti työt Unelmassa toukokuussa hoitola laajentuessa. Fanni on koulutettu kosmetologi sekä kynsiteknikko. Kosmetologin ammattiin Fanni valmistui keväällä 2020. Fannin vahvuuksiin kuuluvat ehdottomasti kynnet. Kynsien geelilakkaukset ja rakennekynnet. Tällä hetkellä pystyt Fannille varaamaan aikoja kynsien lisäksi; sokerointeihin, lash lift sekä kulmien laminointiin ja jalkahoitoihin.  Fanni on iloinen, erittäin aito ja kohtaa asiakkaat lämmöllä.

Me tarjoamme asiakkaillemme vain parasta suurella sydämellä sekä ammattitaidolla.

Unelmassa unohdat arjen kiireet sekä saat aikaa itsesi hemmoitteluun.

 sky_logo_unelma      cidesco_logo_unelma